HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2011.02.16. 15:25 NickNickNick

A koka el van vetve.

Kikerült volna a Coca Cola titkos receptje az internetre?

Az index.hu cikke szerint állítólag talán, de feltehetőleg mégsem, vagy mégis igen, pedig ez nem lehetséges.

Tehát. Megbízható pletykák szerint egyszerre csak két élő ember ismerheti a receptet (ha az egyik felmond a Coca Colánál és új kollégát kell felvenni, akkor gondolom az ex-dolgozóra ráküldik a bérgyilkosokat), és páncélszekrényben őrzik az eredeti, csak egyetlen példányban létező leírást, ami előtt egész nap biztonsági őr áll.

Mondjuk ha én ANNYIRA kiváncsi lennék, vennék egy doboz kólát, meginnám a háromnegyed részét, majd a maradékot egy kémcsőben elküldeném egy haveromnak a laborba, aki pár óra múlva nemhogy a vegyi összetételt, de még a mintában szereplő egyes atomok keresztnevét is megírná válasz e-mailben. Vagy megsasolnám, hogy milyen kamionok jönnek-mennek egy kólagyár kapujában. Kik a logisztikai partnerei a gyártónak, miből mennyit rendel.

Parasztvakítás ez – de legalább ízlésesen csinálják. Lehet, hogy nem is lenne rá szükség. Én például függetlenül a recept tartalmától, szeretem a kólát, és kész.

:: psssst ::

:: klikk ::

:: glug - glug -glug -glug ::

=))

(:: böff ::)    ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr762665536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása