HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2011.02.24. 15:03 NickNickNick

Látja-e a hangya az elefántot?

Na ácsi, ácsi, ácsi ... Bede Márton, index.hu, az iszlám demokráciáról elmélkedve (itt) szerintem túl sommásan nyilvánít véleményt, rontva ezzel az amúgy egész okos és pofás cikk élvezeti értékét:

Iszlám és demokrácia ugyanis pont úgy illik össze, mint kereszténység és demokrácia. Alapvetően sehogy, de ahogy a vallás mögül elvész a tartalom és csupán vékony civilizációs máz marad, úgy ébred rá a nép, hogy jobban jár, ha egy nem létező isten helyett maga veszi kezébe a sorsát. Európában ma már szerencsésen üresen konganak a templomok, és vannak jelei annak, hogy az iszlám világ jó részén is igen előrehaladott már ez a szekularizációs folyamat. A vallások hazugságaira nem lehet igazságos társadalmi rendszert építeni, azonban amint veszítenek jelentőségükből, már igen.

Erre csak azt tudom mondani, kedves Márton, hogy bár egy hangya az orbitális méretkülönbségből adódólag nem feltétlenül képes értelmezni egy elefántot, attól az az elefánt még ott lehet. Még akkor is, ha a hangya nagyon hangosan kiabálja, hogy nincs ott. Még az is lehet, hogy szegény elefánt szomorú, amiért ennyire semibe veszik, pedig szívesen segítene a hangyaboly építésnél.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr562687585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása