HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2009.07.13. 10:44 NickNickNick

Erősebb kutya

Milyen az, amikor Morvai Krisztina, jogász, bírói szakvizsgát tett EU parlamenti képviselő egy bírósági ítélettel betiltott szélsőjobboldali fasiszta félmilitáris szervezetet "alakít újjá", közfelkiáltással ... ?

Az eset több kérdést vet fel. Morvai Krisztina vajon mit gondol? Gondolom ezeket itt lent.

* Magyarországon a bírói itéletek "nem érnek", ha elég hangosan és sokan kiabálnak ellenük.

* Nálunk egy jogász vagy bíró különös felhatalmazással rendelkezik arra, hogy bírósági itéleteket az utcán semmisítsen meg, hiszen jobban ért hozzá.

* Magyarországon a "nép" (értsd: frusztrált, majd politikai célból megvezetett emberek) közfelkiáltása olyan jogi erővel bír, ami felülírja a bírósági ítéleteket, valamint a törvényeket és az alkotmányt is. Morvai Krisztina EU képviselőségével megnyílik az út, hogy az ottani törvénykezést és igazságszolgáltatást is hasonló mederbe tereljük. Berlusconi keblére fogja ölelni Krisztinát emiatt.

* Az EU-ban azt a képet szeretnénk Magyarországról kialakítani, hogy nálunk bárki alakíthat magánhadsereget, ha elég nagy hülyeségeket tud beszélni ahhoz, hogy kellő számú agresszív proletár csatlakozzék hozzá. Ragaszkodunk továbbá a Felvidékhez és Erdélyhez, a nemzetiségi vitákat fegyverrel szeretnénk megoldani, és ki akarjuk tiltani a nemzetközi vállalatokat az ország területéről.

* Magyarországon a politikába visszaállítjuk az "erősebb kutya ..." elvet, mely szerint az a párt, amely kellő számú fanatikust képes mozgósítani, az zsarolással ("úgysem mertek nekünk jönni, mert botrány lesz belőle") és erőszakkal rákényszerítheti az akaratát a rendőrségre, illetve az ellenségnek tekintett pártokra. Módszertanát tekintve ez alapján a Jobbik és a Magyar Gárda az NSDAP, az SA és az SS egyenesági szellemi és politikai örökösének nyilvánítja magát.

Vissza kéne adni azt a jogi és bírói diplomát. Három dolog miatt. Egyrészt, csúnyán el tetszett hasalni demokratikus államrendből, szakmailag. Másodsorban, etikailag is. Harmadsorban pedig, a szélsőjobbos demokráciában úgysem lesz szüksége diplomára -- ott úgysem a jogrend és a diploma számít majd, hanem hogy elég számú verőlegénnyel szerez-e érvényt a politikai akaratának. Szép lesz, ugye? Nagy dolog a hatalom.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr191243082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G...G... 2009.07.13. 11:29:21

Te is egy Budapesti barom vagy, az is biztos.

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2009.07.13. 11:50:06

@G...G...: vidéken születtem. a feleségem is vidéki. amúgy szervusz, üdvözöllek a blogomban.
süti beállítások módosítása