HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2009.07.31. 10:29 NickNickNick

Derült égből a hátbaszúrás

Bréking nyúz: Budaházy Györgyöt akár életfogytiglanra is ítélhetik.

http://index.hu/belfold/2009/07/30/terrorizmussal_gyanusitjak_meg_budahazyekat/

Jeesszus anyám !! Eddig azt hittem, hogy B.Gy. integráns része a magyar politikai bolhacirkusznak, médiaceleb, megmondóember. Amikor kicsit túllő a nyíllal a célon (LOL), akkor beviszik az őrsre, összekócolják a háját, rálocsolnak egy kis kecsapot, hogy nagggyon zorallnak nézzen ki a rendőrség is meg ő is, de aztán gyorsan kiengedik, nehogy egyetlen tüntetés erejéig is panem et circenses nélkül maradjunk.

Na de most akkor mi van?

Az egyik lehetséges verzió, hogy ugyanaz van, mint amikor Schobert Norbi halálosan megbetegedett vagy Győzike zebrát vásárolt – csökken az olvasottság, zuhan a hirdetési bevétel, gyorsan ki kell találni valamit, amitől megint veszik a médiát, mint a cukrot. Vagy valamiről el akarják terelni a figyelmünkket. Félrelépett a miniszter, megvették az oroszok a Matávot, kormányzati mega-tenderen nyert egy Bt, ami a Kajmán Szigeteken van bejegyezve három fideszes és két szocialista képviselő felesége nevén, két nullával elnézték a költségvetési hiányt, kiderült, hogy Draskovics Tibor és Szilvásy György gyerekei robbantottak a felvételen. Ha ez a tényállás, akkor B.Gy. tárgyalását egyenesben közvetíti a Fókusz, megtudjuk, hogy milyen alsónadrág márkát visel a főügyész, a tárgyalóterem kijáratánál all-pro-wrestling bemutatómeccset játszik a Magyar Gárda a Team Shalom és a Kokeró Gym kombinált csapata ellen, a kaukázusi kefír helyett a kumisz és a Magyarok Nyilai gazdaságos túlélőkészletet lesz a sláger a tecsóban. Drámai dobpergés után B.Gy. kap pár hónapot, Draskovics Tibor meglátogatja a börtönben, visz neki rovásírással díszített belga csokit és kenyérbe sütött székelykaput.

De az is lehet, hogy valami nagyon csúnyán elromlott. "Nem ezt beszéltük meg ... !!" hörgi a halálos lövést kapott, medvebőrbe öltözött statiszta, akit Ceausescu fegyvere elé hajtottak a havasokban, amikor nem sikerült medvét találni.

B.Gy. lelkiismeretesen tette a dolgát. "Mi voltunk" -- bólogatott büszként minden terrorcselekményre, amit elé tettek. Amikor a Kalasnyikovos éjszakai lövöldözéshez értek, akkor kicsit húzta a száját, aggódott, hogy valakinek még baja eshetett volna. De megnyugtatták, hogy az illető profi volt, és különben is megvárták, amig mindenki hazament, még azt is, mire a rendőrkapitány befejezi az éjszakai hugyozást az aktuálisan összetört autók mellett (bővebben itt: http://www.origo.hu/itthon/20071123-allo-kocsikat-tort-ossze-a-xiii-keruleti-kapitany-autoja.html).

Még bizonyítékokat válogatni is segített a youtube-ról. Nem volt egyszerű olyat találni, amin robbantás is volt meg magyar is volt, és nem volt rajta "Magyar Néphadsereg utász kiképzés oktatási híradó" szalagcím vagy alatta Radetzky induló. És most tessék.

Erről nem volt szó. A kaja rossz, a bajtársak nélkül unalmasan telnek a napok, a könnygáz elvonási tünetek egyre nyomasztóbbak. Ráadásul most ez is. Életfogytiglan ... ? Kivonni őt a forgalomból? Hát akkor kivel fogják ijesztgetni addig a szavazókat? Ebben a műfajban Szabó Albert óta nem volt jobban kiképzett szakember! Pedig őt Tel Avivból dobták át a zöld határon !!!

B.Gy. mindent megtett. Nem is vele volt a baj, hanem feljebb. Hullanak az elvtársak, mint a legyek, rés van a pajzson, orbitális. Ugye emlékszünk a Takarítóra a Nikita című filmben? Az akció félresikerült, ott a hulla, amit ha megtalálnak, kompromittálja az egész Ügynökséget. Semmi baj, már kihívták a Takarítót, aki megérkezik egy koffer kénsavval, a hulla be a kádba, sav ráönt, az illető sajnos még nem egészen halt meg, ezért kicsit rángatózik a kamera kedvéért, de azután a truttymó lefolyik a csatornába, a takarító összecsomagolja a kofferét, felteszi a napszemüvegét, a főnök pedig mehet homárt falni a kedvenc mediterrán éttermébe.

Mi lesz veled, Budaházy György? Felkészültél a vértanúságra? Akkor is, ha nem ebben egyeztetek meg?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr601279195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása