HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2009.08.04. 09:42 NickNickNick

Kisléta CSI:

Index.hu
2009. augusztus 3., hétfő 14:31  

Agyonlőttek az éjjel egy cigány asszonyt, lányát pedig súlyosan megsebesítették a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kislétán. (...)

Az 1870 lakosú faluban egyébként nincs különösebb konfliktus a magyarok és a cigányok közt; (...) az itteni cigányok rendesen meg tudnak élni, (...) mindenki tud dolgozni, rendezett a cigánysor is. A polgármester az Indexnek nyilatkozva azt mondta, nem hisz abban, hogy rasszista háttere lenne a történteknek (...).

http://index.hu/bulvar/2009/08/03/kelj_fel_mari_meghaltal/

*************

Nem Miamiba kell profájler, hanem ide. Az értünk jó kedvvel bőséggel búzakalászt meg dohánylevelet lengető Kislétára. Ahol éjszaka rátörik az ajtót egy kislányra meg az édesanyjára, sörétes puskával lövöldöznek rájuk, azután elszaladnak.

A Nemzeti Nyomozó Iroda úgy véli ("no shit, Sherlock!"), hogy a bűncselekmény illeszkedik a közelmúltban romák ellen elkövetett gyilkosságok sorába. Galgagyörk, Piricse, Nyíradony, Alsózsolca, Nagycsécs, Tatárszentgyörgy, Tiszalök.

Naná. Hacsaknem esetleg a gyermekét egyedül nevelő anyuka kiterjedt orgazda- és verőlegény hálózatot működtetett, ő rabolta ki a móri bankfiókot, és OCÖ képviselőként A8 v12-vel járt. De nem.

Talán inkább a T. elkövető megint kifejvagyírásolt egy kisebbségben gazdag települést, odaosont, vaktában lövöldözött egy kicsit (nem volt elég bátor, hogy körül is nézzen) azután farkát a lába közé csapva elpitlikült. Talán ezúttal már nem felejtette ott a lőszerhüvelyeket sem.

Mi vesz rá valakit arra, hogy ilyesmit elkövessen? Vannak opciók, amikre nem merek gondolni. Mert egyérészt esetleg holnap elvisz a szlovák -- vagy magyar -- titkosszolgálat. Másrészt nagyon fájna. Az elmezavarra legalább van etikus magyarázat. Beteg emberek. Ez legalább menthető.

Wikipedia a "küldetéstől" motivált sorozatgyilkosokról:

"Mission-oriented killers typically justify their acts as "ridding the world" of a certain type of "undesirable" person, such as homosexuals, prostitutes, blacks or Catholics; however, they are generally not psychotic.* Some see themselves as attempting to change the nature of human society, often to "cure" some perceived societal ill."

* de igen. aki világnézeti alapon öldös, az beteg.

A szóban cigányírtásra uszító emberek kisgyermekre és anyjára sörétes puskával lövöldöző, utána pedig gyáván elmenekülő elmebeteg sorozatgyilkosok, csak ők magát a tettet nem merik elkövetni, mert félnek a felelősségrevonástól.

Gondolj erre, mielőtt cigányozol.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr421287543

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha 2009.09.01. 18:20:07

Sosem gondoltam volna, hogy a korábban Kisléta kapcsán írt poszt akár ennyire közel is eshet a valósághoz. Évtizedünk egyik legnagyobb tragédiája, hogy mindet “Akár”, “Ha a hír igaz” jelzőkkel kell kezdenünk. Eljutottunk oda, ho...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása