HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2010.07.28. 14:57 NickNickNick

Ágyra, magyar!

Ki látta az „Állítsuk meg a népességfogyást” installációt a Bajcsy Zsilinszky úton…? Én igen. Az első pajzán gondolatok után eltűnődtem, mi a valós értelme a kb. 130 négyzetméteres táblának. Az installációt a Nagycsaládosok Országos Egyesülete emelte, akiket nagyon szeretek (objektíven és szubjektíven is), mégis kuncog a kisördög. A NOE nem kormányszerv (egyelőre), de azért, ha megtekintjük állásfoglalásukat az IMF-fel folytatott tárgyalásunkról, érzek bizonyos elfogultságotkötelezettséget.

Fogy a magyar, ez tény. Hogy miért kell belőlünk több? Leegyszerűsítve, a társadalombiztosítás miatt – hamarosan minden aktív felnőttre 3 nyugdíjas jut, csődbe döntve a nyugdíjpénztári rendszert, és az egész államháztartást. Aki mellényben jár, értheti úgy is, hogy Erdély, valamint a Fel- és Délvidékek visszanépesítéséhez vagy a Földanyácska kultusza miatt kell több magyar, és az életigenlő kereszténység, amely a NOE tagság számára fontos iránytű, szintén támogatja a gyermekvállalást. Mégis, a racionális érvek közül a legerősebb, hogy méltó öregkort magunknak és az utánunk következő generációknak csak fenntartható össztársadalmi korfával tudunk.

Tisztázván a „miért”-et, kézdörzsölve térjünk át a hogyanra. Rémlik, mintha látnám a manapság kétharmados Semjén Zsoltunkat pár évvel ezelőtt, ahogy őrjöngve lobogtatja a „titkos” kormányzati terveket, melyek részben bevándorlókkal próbálták volna orvosolni a már akkor is riasztó népesedési problémát. Tény, hogy egy egészséges, kulturált huszonöt éves román vagy akár pakisztáni diplomást olcsóbb letelepíteni, mint a bölcsőtől felnevelni és iskoláztatni egy vérmagyar porontyot. Többek között emiatt is vonulnak csapatostul a magyar orvosok Angliába dolgozni. Szeretik őket, mert ingyen volt a kiképzésük, mégis ott gyógyítják a betegeket (olcsón), és ott fizetik az adót is. Persze mindennek ára van, tudjuk, hogy – különösen egy liberális szabályozási környezetben – a bevándorlók majdnem annyi problémát hozhatnak magukkal, mint megoldást (terrorizmus, társadalombiztosítási visszaélések, etnikai villongások, valamelyest nagyobb munkanélküliség, stb.).

A másik alternatíva a fogyás megállítására, hogy csökkentjük a halálozást. Józsi bácsi holnaptól nem kocsmába jár, hanem fitneszbe, cigi helyett rágózik, a töpörtyűt piros almára cseréli, és esténként a kispadon üldögélve pletykálkodás helyett stresszkezelési célzattal meditál, hátha kinyílik a harmadik szeme (illetve a negyedik, ha beleszámoljuk a tyúkszemét is). Ha Józsi bácsi nyugdíjas, és mindezt képes volt kifizetni illetve túlélni (ne becsüljük alá a heveny töpörtyűmegvonási tüneteket), akkor sajnos még tovább lesz nyugdíjas, és még többe kerül az államnak (nekünk). Tehát az élettartam növelése csak az AKTÍV korszak meghosszabbítása révén lehet gazdaságos, azaz ha tovább él a népesség, akkor a nyugdíjkorhatárt is feljebb kell tolni, mert éhen halunk – de nem ezt ígértük, hanem 28. havi nyugdíjat és hogy nem lesz, ismétlem NEM LESZ gázáremelés.

Nincs tehát más hátra, mint a harmadik út. Nem, nem arra gondoltam, hogy a kétharmadot felhasználva a FIDESZ rendeletileg megszünteti az öregedést. Ez talán még Orbán Viktor emberfeletti képességeit is meghaladná – ne feledjük, Chuck Norris is öregszik. Nincs más hátra, szaporodni kell, mert, úgy látszik, ez is része a társadalmi együttműködési kartának, vagy hogy a rossebbe’ hívják.

Hogy ez eddig miért nem jutott eszébe a magyarnak?! Egészen bizonyos, hogy szaporodott volna, ha időben felhívják rá a figyelmét. Csak erre a bíztatásra volt szüksége a gyermekvállaláshoz. Szerencsére kormányunk és pártunk egyszer már megmutatta, hogy ha valamit nagyon hangosan mond és ki is függeszti, akkor az a probléma meg van oldva. Rendeletileg kifüggesztettük az Együttműködési Kinyalatkozatot, és lám, máris ott dereng a horizonton a Kárpát Kánaán! Most pedig, hogy a nép megkapta az útmutatást: "Arccal a népességgyarapodás felé!", a Ratkó"2"-generáció kétségtelenül tódulni fog kifelé a szülőszobákból.

Azért valami útmutatót mellékelhettek volna – ki tudja, hogy most, a kormányváltással hogyan változtak a szabályok. Nehogy a felelősségrevonási kormánybiztos lekommandózzon a hálószobából kijövet.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr222182563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avatar 2010.07.30. 10:31:10

A hirdetés láttán az első gondolatom az volt: Bazdmeg!
Aztán rájöttem, hogy a hirdetés is ezt mondja tulajdonképpen... :)

hollario 2010.09.01. 15:41:50

Majd a Michelle Wild Nemzeti Fedeztetési Bizottság megoldja a kérdést.
süti beállítások módosítása