HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2010.12.06. 13:43 NickNickNick

Az A8-megmaradás törvénye

De most komolyan. Tudják-e azok ottan fenn, hogy mit csinál éppen a melyik kezünk? Mármint hogy tudja-e a jobb kéz, hogy mit csinál a bal? (Nem nagyon kell nézni. Lopik, ezt 99%-os biztonsággal mondhatjuk. Statisztikailag.) Na de hogy a JOBB kéz se tudja, hogy mit csinál a JOBB ... ?!

A kétharmad hátránya, hogy ha mindenki velünk van, akkor össze fognak veszni és kezdhetjük az egészet előlről, mert lesznek, akik csak kicsit vannak velünk, és olyanok, akik nagyon, és egymásra fognak mutogatni. Ráadásul nem csak a jó fejek, hanem a hülyék is velünk lesznek. Megint csak statisztikailag. Ezúttal a Költségvetési Tanácstól elvett pénzeken kaptak össze a romaszervezetek (Index.hu).

" (...) A romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztos, a Lungo Drom-elnök Farkas Flórián berágott a MACIKÁ-s, szintén fideszes Varga József képviselőre, és magának akarja megszerezni a megsemmisítendő Költségvetési Tanács 825 millió forintját. A kormány Farkas Flóriánnak adná a pénzt. Most már Rogán Antal is, pedig nemrég még a MACIKÁ-t stafírozták volna ki. (...)"

<< teljes cikk az Index.hu-n >>

A történet sokszereplős, egy közös párhuzamot azonban mindenképpen találhatunk. Ez pedig az Audi A8. Hangsúlyozom, nem az autó hibája, hogy a sárdobálás kereszttüzébe kerül, sőt. Emiatt eléggé sajnálom is szegényt.

A történelemből kiindulva ( << MTA cikkje arról, hogy miért kapott kegyelmet és 30 éves titkosítást Farkas Flórián >> ) maradjon akár a pénz a Költségvetési Tanácsnál, kerüljön át Macikához vagy Farkas Flóriánhoz, így is úgy is új Audi 8-asokat fognak venni belőle.

Nincsenek illúzióim a Költségvetési Tanácsról. Kopits úr, ha megvetné a pénzt és az emberiség szolgálata lebegne a szeme előtt, inkább szociális munkásnak állt volna. Ami a függetlenségét illeti, nem Orbán Viktor helyezte a tanács élére, és az sem véletlen, hogy el akarják mozdítani. Farkas Flóriánról már tudjuk. "Macika" pedig egy sötét ló. (Csúnya képzavar, ráadásul politikailag inkorrekt. Duplán. Ki moderálja ezt a blogot ...?)

A Költségvetési Tanács és a romaszervezetek alternatívái közötti egyetlen különbség, hogy a Költségvetés Tanács esetében legalább számíthattunk volna valamilyen (akármilyen) szakmai outputra. Megjegyzem, amikor létkérdés, hogy megtudjam, jó úton járok-e, én általában olyan embereket is meg szoktam kérdezni, akiknek érdeke, hogy hibát találjon a munkámban. Ha a Tanács rámutatna még egy-két hülyeségre a gazdaságpolitikában, pitty-putty megkeresné a fizetését a költségvetésnek.

A fentiekből nekem az is lejön, hogy (most már életveszélyes mértékben) koncepciótlan a Fidesz. Csakúgy mint anno a kétballiberálisok, még mindig kizárólag csak szavazógépnek használja (ki) a cigányságot, velejükig korrupt "érdekvédelmi szervezeteken", azaz keresztapa rendszerben működő "civil" pénzlenyúldákon keresztül.

Nem látom be, hogy egy újabb A8-as flottából mitől lesz jobb a cigányság társadalmi integrációja. Szerintem a Fidesz se látta. Ötletpolitizálás folyik, és a "tuti tippekből" az valósul meg, amelyiket felkapja egy erősebb politikai hátszél.

Ennyit a nemzetgazdasági stratégiáról és a cigányügyről, amit az EU elnökség köszöbén kiemelt témaként lobogtatunk. Milyen lehet a szakmai ellátottsága egy olyan területnek, amelyik nincs a figyelem középpontjában ... ?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr642496939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása