HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2009.07.08. 12:17 NickNickNick

Rendőr-e vagy ... ?????

Idézet a Magyar Gárda weblapjáról:

****************

Békés megye tovább járőrözik
2009. Július 06.

 

Adjon az Isten!

A Magyar Gárda Mozgalom Békés megyei Gróf Tisza István százada a mai napon 2009. július 1-jén újra megkezdte Békéscsabán a lakosság közbiztonság érzetét elősegítő esti sétáit.

A közelmúltban több alkalommal keresték meg mozgalmunk tagjait és kértek tőlünk segítséget a békéscsabai lakosok.

Ezen ok miatt és a közbiztonsági állapotok (már Békéscsabán is) rohamosan romló helyzete miatt döntöttünk amellett, hogy újra megkezdjük közérzetjavító sétáinkat.

*************

Nem, nem, soha. Nem akarom, hogy ebben az országban bárki magánrendőrséget alapítson. Lehet azt mondani, hogy a magyar rendőrség a kívánatosnál gyakrabban válik az aktuálpolitika játékszerévé, hogy van benne jó pár korrupt zsaru (pl. aki "elveszíti" a befolyásos helyi politikust terhelő bizonyítékokat, majd -- ahelyett hogy azonnal lefokoznák és lesittelnék 100 évre -- előléptetik), lehet azt mondani, hogy indokolatlanul brutalizálnak, de mégiscsak egyfajta törvényes felügyelet alatt állnak. A rendőrnek van egy társadalmi közmegegyezésen alapuló szabályzata, ami megmondja, hogy mikor hogyan kell fellépnie, ilyen vagy olyan minőségben, de kiképzést kap, ami segít megvédeni a saját és a bűnelkövető, valamint a környéken tartózkodók testi épségét, felelősséggel tartozik azért, ahogyan intézkedik. A gárdista önjelölt, kiképzetlen, korlátolt, és elfogult.

Aki kiváncsi arra, hogy hova fejlődhet egy öntörvényű fegyveres önvédelmi párthadsereg, javaslom az alábbi linket (angol nyelvű anyag a náci SA helyi akcióiról, a kommunista és náci militáris szervezetek és a lakosság közötti konfliktusok eszkalálódásáról):

books.google.hu/books

Nem, nem akarom, hogy a magyar gárda szolgáltasson igazságot, mert a saját igazságát fogja szolgáltatni. A megoldás nem a feketeinges sétálgatás, hanem a magyar rendőrség szakmai és erkölcsi (!) talpraállítása, és/vagy SZERVEZETT együttműködés politikailag SEMLEGES helyi önkéntesekkel.

Ha kopasz agresszív seggfej vagy és mindenáron egyenruhát meg rambózást akarsz, vonulj be rendőrnek vagy katonának, úgyis létszámhiány van, még fizetnek is érte.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr621234031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása