HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2009.08.13. 15:03 NickNickNick

Tüntetéssorozat lebonyolításához keresünk, azonnali belépéssel.

Említettem már (itt), hogy utoljára a Bokros csomag meg a nagymarosi vízlépcső ellen tüntettem, és mindkétszer rossz lóra tettem: Bokros Lajos nagyobb jótevőnk, mint maga Róbert bácsi, a vízlépcső meg kéne most, mint egy falat kenyér, a ződ vízenergia miatt. Sorry vagyok tehát – kérd mástól a tutifrankót. 

Na de azonban.

 
  • Mrs. Kocsis Ltd, WTF !!!! Egy rewampolt komenista őskövület két évtizede -- VALAMENNYI KORMÁNYZAT ALATT -- szisztematikusan, szervezett módon lopja végig az összes volt és jelenlegi állami nagyvállalatot; úgy szedi a milliárdokat a kosarába, mint más az akciós termékeket a tecsóban. Kézről kézre adják őt, mint a hímes záptojást, egyik vállalattól a másikig, nehogy megrepedjen, mert akkor baromira büdös lesz. Ezért nem hogy meg nem bukik, de egyenesen mindig felfelé. Akkor se, ha akkora végkielégítést fizet magának a menedzsment, mint egy kisebb nemzetgazdaság, és utána marad a manáger a helyén, és felveszi még a fizetését is!! És nem tüntet senki!!!
 
  • Hitelválság, OMFG !!!! A magyar bankok éveken át vasvillával hányták a nép közé a deviza alapú hiteleket. Minden épeszű tudta, hogy ebből óriási bukta lesz. Mert a magyar ember pontosan akkora hitelt vesz fel, amekkorát csak épp kibír. A bankok persze nem tiltakoztak, jól jött nekik az arányosan magasabb marzs, és tudták, hogy ha leesik a forint (mert tuti volt, hogy leesik, csak idő kérdése), akkor csak széttárják a kezüket, és szégyenlősen rámutatnak a szerződésre: adós fizess. Naná, hogy begyűrűzött. A tömegek nem tudtak fizetni, a forradalom elkerülése végett az állam bácsi gálánsan ismét belenyúlt az adófizetők zsebébe, „megmentette” a bankokat, majd fedezetként felvett egy újabb megahitelt a Világbanktól. Sőt, a sunyiság csimborasszója, a válság csúcspontján (amikor a legrosszabb volt a forint) a bankok elkezdték ostorozni a devizahitelt, felajánlva az ügyfeleknek, hogy átkonvertálják a devizahitelt forint alapúra (átütemezés és hosszabb futamidő = extra hitelköltség, lehúzás 1., és ha az árfolyam visszaáll, akkor nem kell a régi alacsonyabb összegű törlesztőrészletre visszatérni, mert a T. ügyfél már forintban fizet, lehúzás 2.). Mégse küldi el senki a p*ba se a bankokat, se a politikusokat!!!
 
  • Költségvetés 2010 Űrodüsszeia, ROFLMAO !!! A négy, bocsánat Krisztina, öt nagypártunk vezetői, akik egy egész ország gazdaságpolitikájáról hoznak döntéseket, azon versengenek egymással, hogy melyikük tudja artikuláltabban kiejteni a mocskos száján a következő gazdaságpolitikai nonszenszet, amiért páros lábbal rúgnának ki bárkit már a gazdasági szakmunkásképző felvételijéről is:
„Csökkentem az adókat ÉS ezzel egy időben növelem a szociális kiadásokat.”
 Valamint, egyúttal megfelelek a maastrichti kritériumoknak ÉS fejlesztem a hazai kis- és középvállalkozásokat ÉS kedvezek a külföldi tőkebefektetőknek is. 
„Ha én lennék kormányon, lenne pénz mindenre, de a MÁSIK OLDAL lopik. Monnyonle!”
 

És nem tüntet senki, nem adnak kényszerzubbonyt az összes idióta politikusunkra, majd zárják őket hangszigetelt gumiszobába 50 évre titkosítva, a terhelő aktáik helyett.

 

Hogy lehet az, hogy nincs tüntetés???

 
Azért, mert ez az ország lefagyott. BSOD, 404 error. Magyarország reszetelt, és rettegünk, hogy vírusos-e a boot szektor. Valaha egy meg egy az kettő volt. De az egy forint meg egy forint ma nem két forint. Közbejön az ÁFA (mértéke évente változik), az elkúrási járulék, kenőpénz, MP3 szerzői jogdíj, lánctartozás faktoring, THM, végkielégítés, munkanap-tényezővel kiigazított GDP.
 
Ha én miniszterelnök lennék, egy valamit tennék. Feltámasztanám Hóman Bálintot és Klebelsberg Kúnót, sőt, még Révai "Komintern" József elvtársat is, és szöges útilapút kötnék Hiller István talpára. Mert tök mindegy, hogy milyen zászló alatt, de valakinek meg KELL tanítania bennünket újra meg-, el- és leszámolni. A jövőnkkel.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr571307184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mittu_domain · http://mittu-domain.blog.hu 2009.08.13. 20:45:39

Maximálisan egyetértek minden mondatoddal.
Azért nem tüntetünk, mert a klaviatúra mellett ülve nehéz lenne. Meg különben is, szerintem kiégett a társadalom. Mélyapátiában várja a túléléshez szükséges minimumot. Leálltunk, mint télen a medve.

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2009.08.13. 20:49:11

végülis ez is egyfajta tüntetés ... ;)

amergin 2009.08.18. 12:42:10

Ez baszott jó! Ez tetszik! :D
süti beállítások módosítása