HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2010.06.14. 09:29 NickNickNick

Nemzeti Tákolmánybíróság

Bréking nyúz – a narancsuralmi rendszer bevezetésének következő lépéseként immár az Alkotmánybíróságot is a Fidesz kívánja delegálni.

Hát a feleségem kétharmada nem kéne...!?

Belátom, hogy ha én lennék a forradalmár, akkor fenemód bosszantana, hogy amikor már kitaláltam a tutifrankót, és minden le volt zsírozva, felugrik pár taláros vén trotty, és befújja a büntetőt, hogy nemér, mert alkotmányellenes. Még akkor is idegesítő, ha kétharmaddal elvben bármikor felülírhatom az alkotmányt. Nem gondolhatok mindenre előre, nehogy már folyton fújkodják a sípot, nem lehet így koncentrálni a forradalomcsinálásra. Majd inkább odaültetek pár megbízható elvtársat síp nélkül, akkor végre csend lesz.

Szép is lenne ez. Ha a forradalom eszmei alapjai helyesek volnának. Ha szükség lenne forradalomra. De nincsen. Ha a Fidesz méltó volna arra, hogy egy ilyen forradalmat levezessen. De nem az. Ha az egypártrendszer működne. De nem működik.

Dilettáns és korrupt emberek látszatcselekvése még csak fel sem ismert problémák tüneteinek kezelésére. A kritikus hangok elfojtása. Húsz év után visszatértünk a lenini útra. Amin Észak-Koreán és rajtunk kívül már senki sem gyalogol.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr142080160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forgó hangszóró · http://pedalsor.blog.hu 2010.06.14. 12:11:04

"Isten tudja..."
ő... vagy tán ő sem?
jaj, de hisz ő a t... (vagy minek) az ura, nem de?
nem ér, nem ér! hát ezt a magvas igazságot nem írták elő az imént nemzeti-transzcendentál-pre-ambulánsaink?
halló, hol vesztettük el azt a nagy igazságot? Lepsény után, vagy az osztyapenkó helye táján?
tessék, tessék! csodapálcával, urygelleres koncentrációval kalandra fel!
esetleg üljünk le szép csendesen a bársonyszékbe, és rózsaszín-narancs-barna-akármilyen ábrándok között várakozzunk a (t.. urának) útmutatására...
elvégre ő csak tudja, nem?

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2010.06.14. 14:05:59

nem bírlak követni ... =)) de talán velem is lehetnek így mások. mindnesetre köszi a kommentet és üdvözöllek a blogomban.

m:a.l.p. 2010.07.04. 17:04:35

Üdv! Eléggé egybevág a véleményünk, bár csak 3 posztot olvastam, de fogok többet is. A fantafijjug (azaz viktor és androidjai) ezekkel a lépésekkel a játékszabályokat alakítják úgy, hogy gólt tudjanak lőni, azért ha belegondol a zember elég ciki volna, ha állandóan az történne, hogy mellélövik, egyszerűbb a kaput áthelyezni, megnöveszteni, és akkor biztos a találat. Egyébként valamilyen szinten érthető, csak undorító, kb mint amikor a bíró a gyengébb csapat ellen ítél meg egy gólt méteres lesről, ugye segítve ezáltal a csapatot, amelyik alapból is képes lenne legyőzni ellenfelét. Ha olyan felkészültek lennének, mint azt 4 éve hangoztatják nyilván nem kellene ilyen eszközökhöz folyamodni, ezzel azt teszik nyilvánvalóvá számomra, hogy gőzük nincsen semmiről, illetve van, csak ahhoz arrébb kell vinni a kaput... Nemszoktam a politikai nézeteimet nagydobra verni, de mostanában csak kapkodom a fejem az események menetén, mert azért sejtettem, hogy szépen épül a diktatura, de biztam azért, hogy mégse, vagy ha igen, nemm ilyen nyíltan fog történni, és ez kicsi nagyon aggaszt

_drc_ · http://kurvannya.blog.hu 2010.07.09. 12:26:19

"Húsz év után visszatértünk a lenini útra. Amin Észak-Koreán és rajtunk kívül már senki sem gyalogol."

No és Kuba?!

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2010.07.09. 16:48:58

ja télleg. te figyelj, ha visszatérünk a szoci blokkba, akkor olcsóbb lesz a kubai szivar? mert akkor támogatnám.
süti beállítások módosítása