HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2011.02.21. 12:13 NickNickNick

Kamara haszna, juhötvened, nyestbőradó

Úgy tekeri vissza pártunk és kormányunk a nemzettörténet kerekét, mint Józsi a vállalati flottás kilométerórát. Gimnáziumban még jól elvihorásztunk a füstadón, kapuadón, meg a kilenceden ami igazából tized – és most tessék, itt az extrémsport adó és hamburgeradó, nem volt elég a söralátétnyi adóbevallás, az új „mindenki jól járt vele” adótábla, az „ideiglenes” bankadó és a visszamenőleges hatályú 98%-os végkielégítési adó.

 
Szerintem még lenne ebben a történetben szufla. Ha engem megválasztanak parlamentnek, én az alábbi adókat mindenképpen kivetném:
 
  • Adófizetési adó. Minthogy jelenleg is a birka középosztály és a törvényesen adózó (= lúzer) vállalkozások tartják fenn a tengernyi megélhetési gyermekvállalót, funkcionális analfabéta „munkanélkülit”, A8-cal furikázó vidéki pártpolitikust – igazán nem számít, hogy lehúzunk-e eggyel több bőrt róluk. Az adónem alapja a már befizetett adónk, kulcsa pedig azonos Lázár János szolgálati gépjárművének literben mért lökettérfogatával.
 
  • APEH weblapfejlesztési adó. Minden tiszteletem az APEH-é, amiért évek óta megváltozott munkaképességű (halmozottan értelmi fogyatékos, diszlexiás, autista, szociopata) dolgozókat alkalmaz honlapjának fejlesztésére. Ezért még azt is megbocsátom nekik, hogy jelenleg nemzetközi viszonylatban is toronymagasan az APEH weblapja a legalkalmatlanabb a funkciójára, sőt súlyosan kártékony a nemzetgazdaságra nézve (elvesztegetett idő, téves információkból eredő bírságok, stressz okozta egészségkárosodás). Szívesen fizetnék tehát APEH weblapfejlesztési hozzájárulást, aminek adókulcsát azon évek száma adja, amennyi idő alatt egy létfontosságú adónyomtatványt meg lehet találni a weboldalon.
 
  • Ellenzéki és különvélemény adó. Demokráciában élünk, de a hivatalos kormányzati állásponttól eltérő devianciák rendkívül költségesek, mert hatékonytalanok -- amíg vitatkozunk, addig áll az élet, pedig az alkotmányozás szekerének száguldania kéne. A még meglévő egyharmad súlyos károkat okoz a folytonos kekeckedéssel, morális szempontból tehát úgy helyes, ha a felmerülő többletköltséget is ők fedezik. Minden ellenzéki párt, kezdeményezés, magánszemély fizesse be indítványonként, ellenszavazatonként, (ellen)véleménynyilvánításonként az adott havi jövedelmének 33%-át. Ez azért is hasznos, mert az intézkedés feltehetőleg elrettentő erővel bír majd, amitől sokkal gördülékenyebben mennek majd a dolgok.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr982676765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2011.02.21. 16:13:15

Valahol olvastam, hogy Ugandában, vagy Nigériában, vagy nemtudom már hol megadóztatnák a fingot is. Ezt is beleveheted a programodba :)

Ja és habár illetlenség ma már, de első :)

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2011.02.21. 16:29:06

Ilyenkor mindig ott kisért a veszély, hogy komolyan veszik amit javasoltunk mint Hoffman Rózsa a hírcsárda.hu-t, aztán bevezetik ... =))
süti beállítások módosítása