HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2010.09.01. 13:24 NickNickNick

A takarítók

 

Nem adja fel a netes regisztrációt a Fidesz. A blogokat a kormányzat tervei szerint regisztráltatni kell a jövőben.

 << cikk az indexen >> 

Életem egyik meghatározó filmélménye volt Luc Besson Nikitája. A film vége felé megjelenik a Takarító. Jean Reno játssza a hátborzongató figurát, aki elvarrja a félresikerült akciók után maradt szálakat. Kénsavval a kádlefolyón keresztül tüntet el egy sebesült tanút, aki a művelet kezdetén még él.
 
Sok az elvarratlan szál manapság, sok a moderálatlan thread a neten, túl szabad az információ, kritizálja a szabad értelmiség a Pártot. Kellenek a Takarítók, akik rendet csinálnak.
 
A bloggerek a kezdet kezdetén még csak bonsairól írogattak fórumokon, de ma már Népszabadságnyi hírportálokat működtetnek, amiket többen olvasnak, mint a hagyományos napilapokat együttvéve. Nem lehet náluk politikai cikkeket megrendelni vagy letiltani, mint egy rendes heti- vagy havilapnál. Nem lehet őket megvenni, mert meggyőződésből írnak. Nem lehet őket megfenyegetni, mert sok esetben csak a nickjük ismert. Nem lehet őket a szőnyeg szélére állítani, mert magasról ejtenek a tekintélyre és hatalmi struktúrákra.
 
Amit a Takarítók megtehetnek: a „hagyományos” sajtó szintjére degradálhatnak minket. Legyen a blog engedélyköteles, hogy csak azok írhassanak, aki "együttműködők". Legyen a blog és annak reklámbevétele adóköteles, nehogy már ne kaszáljanak rajtunk, és gabalyodjunk mi is bele az adminisztráció és az APEH idióta útvesztőibe. (BTW, ez a blog soha egy fillért nem látott a bannerek reklámbevételeiből - NEM ezért íródik.) Ne lehessen anoním a blogger, hogy megfenyegethessenek és meghurcolhassanak bennünket. Vegyék el a szólás szabadságát, hogy csak úgy és arról írhassunk, ahogy az „fent” tetszik.
 
El lehet kezdeni egy ilyen a játszmát – de aki emlékszik a Nikitára, az tudja, hogy a Takarítónak is egyre emelnie kellett a tétet, ahogy minden profizmusa ellenére kicsúsztak az események a kezei közül. És a végén rajtavesztett. A bloggereket el lehet hallgattatni, de attól a rájuk való igény megmarad.
 
A diktatúrákra manapság csak 50 év garancia van. A mostaniból fél év már eltelt.

7 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr392264250

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levendel Júlia - MITIKUS BORÍTÉKOZÁS A KÖZMÉDIÁBAN 2011.07.08. 19:28:47

Böröcz István, a MTVA vezérigazgatója intézménye becsületességétől és saját emberségétől meghatottan óvta munkavállalóit, hogy ha belépnek majd főnökük irodájába, és ott sok-sok borítékot látnak előkészítve, „ne kapjanak mindjárt szívbajt”,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.09.01. 17:48:01

Ha eljön az idő, majd szépen kiköltöztetem a blogot új-zélandra, japánba, vagy éppen valamelyik orosz blogszolgáltató szerverére.

Szalai Annamária néni pedig orális örömökben részesíthet.

tryclops 2010.09.07. 16:49:32

Nyugi van, nem kell parázni nem ismerik a fiúk a netet. Izland meg éppen most szánta el magát, hogy a sajtószabadság védőszentje lesz.

Szerinted mekkora a valószínűsége, hogy - kétharmad ide, vagy oda - ráveszik az ottani netszolgáltatókat az együttműködésre? Ritkán mondok ilyet, de most hál' istennek, hogy idióták írják a törvényeinket. :DD

Üdv,
f.

lev davidovics 2010.09.08. 09:50:30

A klasszikus receptünk működik elvtársak! Persze mi annak idején, 17-ben még csak a távírót meg a telefonközpontot szálltuk meg, de változnak az idők. csak az idők....

L.D.T.

Dr. Cica75 2010.09.08. 10:12:58

Nocsak, milyen fura, a Jobbikos kocsogok meg nem keltek fel ugy latom, nem latok sehol a kommentekben egy "100 nap alatt nem lehet itelni" illetve "az nem is, hanem a mocskos gyurcsany" cuccot.

_drc_ · http://kurvannya.blog.hu 2010.09.08. 10:19:51

@Cica75:
szerintem a Kurucinfó rettentően elfogulatlan és korlátlanul hülye gárdájának védelme lesz a dolog mögött... esetleg kijózanodtak.

Mob. 2010.09.08. 10:35:37

@Cica75: El vannak foglalva az új Tóta W.-vel... Hehe. Az az igazság, hogy nincsenek ám ők olyan sokan, csak kurva hangosak.

Grigorij 2010.09.08. 11:02:36

Az indexes megmondófiúk - W, Bede, Szily, Földes - már évek óta így dolgoznak!
Blogba szervezik a dolgokat, ahol ők döntik el az igazságot.
Na bumm, legfeljebb a fidesz betiltja a ellenséges blogokat és teret enged az Indexnek.
Akkor aztán kormánytámogatással lehet anyázni ami nem tetszik néhány fizetett provokátornak.
süti beállítások módosítása