HTML

Nemzeti Agyhalál

Az egyik felem jobb oldali, a másik meg bal. Mégsem próbálom egyik kezemmel levagdosni a másikat. Ezt jó volna országosan is kipróbálni.

Friss topikok

  • Brendel Mátyás: @Scagnetti: ""1) Azt tudjuk, hogy az MSZP-t és a DK-t messze többen szeretnék kormányon látni, m... (2012.02.03. 12:42) LEGYEN Más a Politika!
  • NickNickNick: Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, megtisztelő, hogy idelátogattatok és megosztottátok vel... (2012.01.16. 11:03) NEM MENŐ.
  • anonymand: @Nick_: Tisztelt Nick_! Igen a felelősséget ki lehet terjeszteni (itt jogos a visszamenőleges h... (2011.06.21. 06:50) Nem szavazópolgár, kárpát makákó.
  • NickNickNick: azért az nem reális hogy a Fletó miatt kéne átnevezni a repteret ... =))))))) egyébként ha jövőre... (2011.04.07. 15:27) Bal - jobb - bal ... (?)
  • Babaarcú Démon: @Nick_: ... én is tiltakozom! (2011.04.05. 12:08) Angyalcsináló

Linkblog

Ne lengesd előttem a csíkos posztót.

2011.01.14. 17:00 NickNickNick

Svédcsavar, nagyon mellé

Nem találok politikailag korrekt kifejezést arra az idiótára, aki egy decemberi közigazgatási és igazságügyi minisztériumi hírlevélben a magyar médiatörvényt a svédhez kezdte hasonlítgatni azzal a céllal, hogy mentse a menthetetlent. Ez az eljárás kb. olyan, mint ha disznótrágyás bakancsban jelennénk meg a királynő születésnapján, majd annak érdekében, hogy szalonképesebbnek tűnjünk, elkezdenénk a trágyát az ott megjelent K1-világbajnok cipőjére átmaszatolni. Ez az eljárás nemcsak udvariatlan, de sejteni lehet, hogy fájdalmas eredménnyel jár. Így is lett.

Az index.hu cikke a témában: << cikk >>

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetiagyhalal.blog.hu/api/trackback/id/tr912583842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2011.01.25. 14:49:28

update, LOL. kellett nekünk kikezdeni a svédekkel. "A PKGY (Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése) döntésével párhuzamosan továbbra sem került le a napirendről egy másik, svéd képviselő, Marietta de Pourbaix-Lundin indítványának beterjesztési lehetősége, amely általános „monitoringot” kezdeményezne az emberi jogok, a jogállamiság és a demokratikus intézmények magyarországi helyzetének vizsgálata érdekében. A svéd képviselői szándékokról a magyar képviselői delegáció tájékozódott a svéd képviselőcsoportnál. A svéd képviselők a megbeszélést követően sem állnak el szándékuktól."
süti beállítások módosítása